Posted on

UŽIVAJTE SA RUSKIM PORCELANOM

russian-porcelain

Ruska manufaktura “IMPERIAL PORCELAIN” u Sankt Petersburgu postoji već skoro 3 veka i prepoznatljiva je po mlečno belom, ručno oslikanom, porcelanu.

Ruska fabrika porcelana od svog nastanka uspešno zadovoljava zahteve različitih visokih slojeva društva, aristokratskih porodica i poznatih ličnosti širom sveta.

Istorija fabrike seže vec 270 godina od svog osnivača – carice Elizavete, ćerke Petra Velikog.

Ruski Carski Porcelan ukrašava vitrine i trpeze mnogih ambasada, kompanija, državnika, ali je najviše omiljen u postavci porodične trpeze. 

Carski Porcelan – savršen stvar za kolekcionara i najbolji poklon za svaku priliku, bilo da je to svadba, venčanje, godišnjica, porodični praznik, rođendan, Slava, ili biznis partneri. U okviru proizvodnog programa carskog porcelana predstavljamo različite proizvode od tankog, najfinijeg porcelana (fine bone china) i tradicionalnog porcelana – setovi za kafu i čaj, servisi za kafu čaj i ručavanje, pojedinačne parove za kafu i čaj (šolja i tacna), vaze, Uskršnjii pokloni, dekorativni tanjiri, kao i mnogi drugi predmeti za dekoraciju Vaseg enterijera.

Sav asortiman robe, koji je trenutno dostupan za prodaju u Srbiji može se naći direktno u našem maloprodajnom objektu u strogom centru Beograda, na pešačkoj ulici Kneza Mihaila u tržnom centru “Millennium”.

Na našoj zvaničnoj internet prezentaciji na sajtu www.arte-russa.com i na Fejsbuk stranice www.facebook.com/ruski.porcelan možete se više informisati o proizvodima Imperial Porcelana.

Dobrodošli u naš Salon Ruskog Porcelana u Beogradu.

Kneza Mihaila 21a TC “Millennium”

Local 73 na 1 spratu

Tel: 069 767 999, 011 263 9009

Radno vreme: 12h-19h, Subotom do 16h

KONTAKTIRAJTE SA NAMA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *