STVARI ZA ENTERIJER

STVARI ZA ENTERIJER * INTERIOR

Nudimo porcelan od ruskih proizvodaca - fabrika Imperial Porcelain iz Sankt Peterburga (ranije poznata kao Lomonosovska), Porcelanska fabrika Dulevo iz Moskvi, porcelan u brendu Gzelj od kobalta, lokacija blizu Moskve.

U ponudi imamo veliki izbor porcelanskih predmeta za enterijer. Vaze za cvece od porcelana, porcelanske kutije za nakit, tanjirici za sitno, uskrsnja jaja sa podstoljem, porcelanske zvonca, pepeljare, ukrasni tanjiri za zid. Porcelanski stvari za kucu su u razlicitom obliku i dezenu - naprimer u skroz belom boju sa pozlatom,  u Ruskom stilu, u najpoznatom dezenu "Kobalt Mreza" od kobalta.

Stvari za enterijer izradeni su od klasicnog tvrdog porcelana i od tankog providnog laganog porcelana "bone china porcelain".

Veliki izbor poklona za nju i njega, pokloni za Uskrs, Novu godinu i Bozic, za rodjendan, svadbu i vencanje, pokloni za Slavu.

Ruski Porcelan - najbolji poklon za vas i vašu porodicu, prijatelje, vašu kucu, kao i za vaš biznis!

Ruski porcelan u Beogradu * Prodaja ruskog porcelana u Srbiji i na Balkanu * Lomonosovski porcelan * Porcelanski predmeti za enterijer * Vaze od porcelana * Porcelanski tanjirici za sitno * Porcelanske kutije za nakit * Uskrsnja jaja * Ukras za kucu Beograd * Dekor za kucu u Beogradu