SETOVI ZA RUČAVANJE

Nudimo porcelanski servisi za rucavanje od poznatih ruskih i ceskih proizvodaca. Najpoznatije sirom sveta ruske fabrike porcelana - Imperial Porcelain iz Peterburga (ranije poznata kao Lomonosovska ili Leningradska), Porcelanska fabrika Dulevo blizu Moskve (ranije poznata kao Kuznecov porcelan), porcelan i keramika u brendu Gzelj od kobalta, lokacija blizu Moskve.

Takode nudimo kvalitetan porcelan iz Ceskoj - poznata sirom sveta ceska fabrika porcelana THUN 1794 – porcelansko posuđe za kućnu upotrebu sa tradicijom od 220 godina.

Veliki izbor porcelanskih setova za rucavanje za 6, 12 i vise osoba. Standardni komplet servis za rucavanje obicno ukljucuje 6 velikih dubokih tanjira, 6 velikih plitkih tanjira za glavno jelo, 6 desertnih tanjira za kolaci i tortu, 1 ili 1 komada razlicitih cinija za salatu, veliki oval tanjir za posluzivanje, veliki okrugli tanjir za posluzivanje, cinije i posude za sos, za zacini. U zavisnosti od kompleta ide dodatno ili na komad velika supijera sa zapreminom od 3 litra, komplet za zacini - za so, biber, senf, ren.

Mozete naruciti koliko treba dodatnih tanjira da bi kompletirati servis za 12 osoba. Porcelanski servisi za rucavanje su u razlicitom obliku i dezenu - naprimer u skroz belom boju sa pozlatom, platinom i opste bez dezena,  u Ruskom stilu, u najpoznatom dezenu "Kobalt Mreza" (COBALT NET) od kobalta i zlata.

Setovi za rucavanje izradeni su od najkvalitetnog klasicnog tvrdog porcelana.

Kod mozete uvek naditi pokloni za svadbu i vencanje, pokloni za kucu i domacinstvo, za Slavu, za praznike i podjedan, za svaku priliku.

Porcelan je najbolji poklon za vas i vašu porodicu, prijatelje, vašu kucu, kao i za vaš biznis!

DOBRODOSLI U NAS KATALOG PORCELANA 


Ruski porcelan u Beogradu * Prodaja ruskog porcelana u Srbiji i na Balkanu * Vrhunski ruski Lomonosovski Leningradki porcelan iz Rusije * Porcelanski servisi za rucavanje za 6 i 12 osoba * Setovi za rucavanje od klasicnog porcelana * Porcelanski kompleti za 6 i 12 osoba - duboki tanjir, plitki tanjir, desertni tanjir za kolaci, cinija za salatu, veliki  okrugli tanjir za posluzivanje, oval tanjir za jelo, kompleti za zacini - za so, biber, senf, ren, odvojeni tanjiri za jelo * Ceski porcelan prodaja * Servisi za rucavanje od ceskog porcelana prodaja