SETOVI ZA KAFU

SETOVI ZA KAFU * COFFEE SETS

Nudimo za Vas porcelan od ruskih proizvodaca - fabrika Imperial Porcelain iz Sankt Peterburga (ranije poznata kao Lomonosovska), Porcelanska fabrika Dulevo iz Moskvi, porcelan u brendu Gzelj od kobalta, lokacija blizu Moskve.

Veliki izbor porcelanskih setova za kafu za 6 osoba. Klasicni komplet servis za kafu ukljucuje 6 solja sa tacnom zakafu, 1 ibrik za kafu, 1 posudu za secer. U zavisnosti od kompleta ide dodatno 6 desertnih tanjira za kolaci, 1 posuda za mleko, 1 tanjir ili vaza za kolaci ili dzemu. Porcelanski servisi za kafu su u razlicitom obliku i dezenu - naprimer u skroz belom boju sa pozlatom,  u Ruskom stilu, u najpoznatom dezenu "Kobalt Mreza" od kobalta.

Setovi za kafu izradeni su od klasicnog tvrdog porcelana ili od tankog providnog laganog porcelana "bone china porcelain".

Veliki izbor poklona za nju i njega, pokloni za Uskrs, Novu godinu i Bozic, za rodjendan, svadbu i vencanje, pokloni za Slavu.

Ruski Porcelan - najbolji poklon za vas i vašu porodicu, prijatelje, vašu kucu, kao i za vaš biznis!

Ruski porcelan u Beogradu * Prodaja ruskog porcelana u Srbiji i na Balkanu * Lomonosovski porcelan iz Rusije * Porcelanski setovi za kafu za 6 osoba * Servisi za kafu od porcelana * Porcelanski kompleti za 6 osoba - solja za kafu, tacna, desertni tanjir za kolaci, ibrik za kafu, posuda za secer, posuda za mleko