SETOVI SERVISI ZA ČAJ

SETOVI - KOMLETI ZA ČAJ * TEA SETS

Nudimo za Vas porcelan od ruskih proizvodaca - fabrika Imperial Porcelain iz Sankt Peterburga (ranije poznata kao Lomonosovska), Porcelanska fabrika Dulevo iz Moskvi, porcelan u brendu Gzelj od kobalta, lokacija blizu Moskve.

Imamo u ponudi veliki izbor porcelanskih setova za caj za 6 osoba. Klasicni komplet servis za caj ukljucuje 6 solja sa tacnom, 1 cajnik, 1 posudu za secer. U zavisnosti od kompleta ide dodatno 6 desertnih tanjira za kolaci, 1 posuda za mleko, 1 tanjir ili vaza za kolaci ili dzemu. Porcelanski servisi za caj su u razlicitom obliku i dezenu - naprimer u skroz belom boju sa pozlatom,  u Ruskom stilu, u najpoznatom dezenu "Kobalt Mreza" od kobalta.

Setovi za caj izradeni su od klasicnog tvrdog porcelana i od tankog providnog laganog porcelana "bone china porcelain".

Veliki izbor poklona za nju i njega, pokloni za Uskrs, Novu godinu i Bozic, za rodjendan, svadbu i vencanje, pokloni za Slavu.

Ruski Porcelan - najbolji poklon za vas i vašu porodicu, prijatelje, vašu kucu, kao i za vaš biznis!

Ruski porcelan u Beogradu * Prodaja ruskog porcelana u Srbiji i na Balkanu * Lomonosovski porcelan * Porcelanski setovi za caj za 6 osoba * Servisi za caj od porcelana * Porcelanski kompleti za 6 osoba - solja, tacna, desertni tanjir za kolaci, cajnik, posuda za secer, posuda za mleko