SARADNJA SA RUSKIM PORCELANOM

previous arrow
next arrow
Slider

Firma “Arte Russa Beograd” je zvanični uvoznik čuvene Ruske fabrike “Imperial Porcelain”, koja se nalazi u Sankt Peterburgu, čija istorija seže 270 godina od svog osnivača – carice Elizavete, ćerke Petra Velikog.

Ruski Carski Porcelan– savršen poklon za svaku priliku, bilo da je to svadba, venčanje, godišnjica, porodični praznik, rođendan, Slava, ili bilo koja druga velika prilika.  U okviru proizvodnog programa carskog porcelana predstavljamo različite proizvode od  tankog , najfinijeg porcelana i tradicionalnog porcelana –  setovi za kafu i čaj, servisi za kafu čaj i ručavanje, pojedinačne parove za kafu i čaj (šolja i tacna), vaze, Uskršnjii pokloni, dekorativnii tanjiri, kao i mnogi drugi predmeti za dekoraciju  Vaseg  enterijera.

Linija proizvoda je sveobuhvatna, jer u želji da u potpunosti izađemo u susret zahtevima naših potrašača ,  pored mogućnosti izrade i oslikavanje porcelana po želji kupca – oslikavanje vašeg monograma, crteža ili logotipa , postoji mogućnost i oslikavanje tačnih kopija proizvoda i setova sa visoko umetničkim slikama, originali  koji se čuvaju u čuvenom muzeju Ermitaž i Palate Petergoff.

Naša specijalizacija – maloprodaja i veleprodaja ruskog porcelana u Republici Srbiji. Sav  asortiman robe, koji je  trenutno dostupan  za prodaju u Srbiji može se naći direktno u strogom centru Beograda, na pešačkoj ulici Kneza Mihaila u tržnom centru “Milenijum” (local 73 na 1 spratu).

Nudimo saradnju u različitim oblastima:
• veliku isporuku proizvoda na trenutnom direktorijumu “carskog porcelana”
• pojedinačne stavke naloga na tekućem direktorijumu “carskog porcelana”
• lični nalog jedinstvenih proizvoda od porcelana sa logom i jednog crteža na zahtev

Carska Fabrika porcelana ima veliko iskustvo u radu sa velikim korporacijama, bankama i institucijama za stvaranje jedinstvenih  korporativnih poklona  proizvedenih od  porcelana. Među redovnim kupcima iz čuvene fabrike, kao što su Sberbanke Rusije, Gasproma, Rosnjeft, Državne Dume i Vlade Ruske Federacije, najvećih svetskih trgovaca i trgovinskih kompanija u Rusiji.

Na  našoj zvaničnoj internet prezentaciji na  sajtu www.arte-russa.com   možete se više informisati  o proizvodima Imperial Porcelana, i informisati se o kontaktima i opcijama za moguću saradnju, naravno i kupiti nesto.

Mi smo otvoreni za naše potencijalne kupce i spremni za plodnu uzajamno korisnu saradnju.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva eventualna dodatna pitanja.

 

S postovanjem ,

Arte Russa