RUSKI STIL

RUSKI STIL * RUSSIAN STYLE * РУССКИЙ СТИЛЬ

Porcelan od ruskih proizvodaca - fabrika Imperial Porcelain iz Sankt Peterburga (ranije poznata kao Lomonosovska), Porcelanska fabrika Dulevo iz Moskvi, porcelan u brendu Gzelj od kobalta, lokacija blizu Moskve.

Nudimo poznati Ruski stil u Beogradu. U ponudi je veliki izbor porcelanskih solja na komad u ruskom stilu, ruski cajnik, kompleti za caj i kafu od 2 stvari (solja sa tacnom) i od 3 stvari (solja, tacna i tanjiric za kolaci), servisi za rucavanje i odvojeni porcelanski stvari na komad. Rucni rad i rucno oslikano. Pozlata. Vrhunski luksozni ruski porcelan.

Solje, setovi, servisi i pojedinacni predmeti su od klasicnog tvrdog porcelana i od tankog providnog laganog porcelana "bone china porcelain".

Veliki izbor poklona za nju i njega, pokloni za Uskrs, Novu godinu i Bozic, za rodjendan, svadbu i vencanje, pokloni za Slavu.

Ruski Porcelan - najbolji poklon za vas i vašu porodicu, prijatelje, vašu kucu, kao i za vaš biznis!

Ruski porcelan u Beogradu * Prodaja ruskog porcelana u Srbiji i na Balkanu * Lomonosovski porcelan * Russian style* Ruski Stil * Русский стиль * Russian traditions * Ruske tradicije u Beogradu * Slavjanski stil * Slovenske tradicije * Ruski cajnici