NOVA GODINA I BOZIC

POKLONI ZA NOVU GODINU I BOZIC

U nonudi imamo porcelan od ruskih proizvodaca - fabrika Imperial Porcelain iz Sankt Peterburga (ranije poznata kao Lomonosovska), Porcelanska fabrika Dulevo iz Moskvi, porcelan u brendu Gzelj od kobalta, lokacija blizu Moskve.

Nudimo veliki izbor porcelanskih poklona za praznici Nova Godina i Bozic. Divne solje sa tacnom, setovi za caj i kafu, vaze za cvece od porcelana, porcelanske kutije za nakit, tanjirici za sitno, ukrasnja jaja sa podstoljem, porcelanske zvonca, pepeljare, ukrasni tanjiri za zid. Porcelanski stvari za kucu su u razlicitom obliku i dezenu - naprimer u skroz belom boju sa pozlatom,  u Ruskom stilu, u najpoznatom dezenu "Kobalt Mreza" od kobalta.

Novogodisnji pokloni za poslovni partneri su izradeni od klasicnog tvrdog porcelana i od tankog providnog laganog porcelana "bone china porcelain".

Veliki izbor poklona za nju i njega, pokloni za Uskrs, Novu godinu i Bozic, za rodjendan, svadbu i vencanje, pokloni za Slavu.

Ruski Porcelan - najbolji poklon za vas i vašu porodicu, prijatelje, vašu kucu, kao i za vaš biznis!

Ruski porcelan u Beogradu * Prodaja ruskog porcelana u Srbiji i na Balkanu * Lomonosovski porcelan * Porcelanski pokloni za Novu Godinu i Bozic * Pokloni od porcelana za Novu Godinu i Bozic * Ideje poklona za Novu Godinu * Najbolji originalni pokloni * Poklon muskarcu * Poklon za zenu * Bozicni i novogodisnji pokloni za poslovne partnere * Poslovni pokloni za muskarca