GZEL

GZEL PORCELAN * RUSSIAN GZHEL * РУССКАЯ ГЖЕЛЬ

Gzhel (Gžel) ili belo plavi porcelan je poznat u celom svetu, a dolazi iz živopisnog sela sa istim nazivom, oko 30 kilometera jugoistočno od Moskve. Karakteristični belo i plavi dezen je napravljen u istom selu za više od 200 godina.

Kvalitetna ruska bela plava keramika se proizvodi u svetski poznatom plavom na belom dizajnu od kobalta i šarene majolika gline. Gzhel je više nego fini porcelan, ovo je oličenje ruskog umetničkog duha. Jer svaka soljica ili drugi oredmet od gzela je rukotvorno oslikan i napravljen sa najvećom pažnjom prema detaljima, što je dokaz da se najviši kvalitet radne etike slikarstva i umetnosti. Svaki od naših gzhel predmeta je 100 % autentičan i utisnut sa originalnim pečatom fabrike Gzela!

Gzel keramika je Vaš najbolji poklon za za svaku priliku.

Gzhel iz Rusije možete kupiti u Beogradu, u TC 'Millennium', ili preko interneta u našoj onlajn prodavnici preko koje mozete naručiti neke od tradicionalnih i ekskluzivnih artikala iz kataloga sa isporukom na vasu adresu.

U nonudi imamo i drugih kvalitetnih i poznatjih proizvodavaca ruskog porcelana - Porcelanska fabrika Dulevo, vrhunski Imperial Porcelan Lomonosov iz Sankt Peterburga.

Imamo u ponudi veliki izbor porcelanskih solja na komad, kompleti za caj i kafu od 2 stvari (solja sa tacnom) i od 3 stvari (solja, tacna i tanjiric za kolaci), veliki solje za caj i belu kafu, komplet servisi za caj, kafu i rucavanje za 6 i 12 osoba, pojedinacni porcelanski predmeti za posluzivanje, stvari za enterijer, pokloni za Uskrs, Novu godinu i Bozic, za rodjendan, svadbu i vencanje, pokloni za Slavu.

Ruski Porcelan - najbolji poklon za vas i vašu porodicu, prijatelje, vašu kucu, kao i za vaš biznis!

Ruski porcelan u Beogradu * Prodaja ruskog porcelana u Srbiji i na Balkanu * Prodaja ruskih proizvoda u Srbiji * Ruski proizvod u Beogradu * Pokloni od ruskog porcelana * Gžel porcelan * Gzhel porcelain Русская керамика гжель * Ruski plavo beli porcelan od kobalta * Blue and white porcelain from Russia * Pottery * Ruska keramika