DULJEVO PORCELAN

RUSKI PORCELAN DULJEVO * KUZNECOV FARFOR

Već skoro 200 godina Duljevo porcelan je izvor posebnog ponosa i divljenja za svakoga, ko je ponekad došao u kontakt sa ovom predivnom porcelanom! Ruska porcelanska fabrika Dulevo je jedan od najstarijih i najpoznatijih proizvođača Ruskog porcelana, osnovao je Terentij Kuznjecov u 1832. godine u selu Likino-Dulevo blizu Moskve. Duljevski porcelan je poznat po svojoj plemenitoj jednostavnosti, gde je zaslepljujuće beli porcelan kombinuje sa neverovatnom pozlatom i bogatom sjajom od glazure. U nasoj radnje imate priliku da poseduju jednu od ovih divnih stvara!

Neki ljudi kažu da je tajna Dulevo porcelana od neverovatne lepote u duši od svakog umetnika fabrici porcelana. Drugi kažu da je selo Likino-Dulevo je magično mesto koje čini sve boljim i lepšim. Mislimo, oba pregleda su tačni kao porcelan koji dolazi iz ovog sela je među najboljima na svetu!

Ruski Dulevo Porcelan je Vaš najbolji poklon za za svaku priliku.

Dulevski Kuznecov Porcelan iz Rusije možete kupiti u Beogradu, u TC 'Millennium', ili preko interneta u našoj onlajn prodavnici preko koje mozete naručiti neke od tradicionalnih i ekskluzivnih artikala iz kataloga sa isporukom na vasu adresu.

U nonudi imamo i drugih kvalitetnih i poznatjih proizvodavaca ruskog porcelana - IMPERIAL PORCELAIN iz Sankt Peterburga, porcelan u brendu Gzelj od kobalta (bela i plava boja).

U ponudi imamo veliki izbor porcelanskih solja na komad, kompleti za caj i kafu od 2 stvari (solja sa tacnom) i od 3 stvari (solja, tacna i tanjiric za kolaci), veliki solje za caj i belu kafu, komplet servisi za caj, kafu i rucavanje za 6 i 12 osoba, pojedinacni porcelanski predmeti za posluzivanje, stvari za enterijer, pokloni za Uskrs, Novu godinu i Bozic, za rodjendan, svadbu i vencanje, pokloni za Slavu.

Ruski Porcelan - najbolji poklon za vas i vašu porodicu, prijatelje, vašu kucu, kao i za vaš biznis!

Ruski porcelan u Beogradu * Prodaja ruskog porcelana u Srbiji i na Balkanu * Prodaja ruskih proizvoda u Srbiji * Ruski proizvod u Beogradu * Pokloni od ruskog porcelana * Duljevski porcelan * Porculan Dulevo * Kuznetsov porcelain * Kuznecovski porcelan * Dulyevo porcelain