ČAJNICI I PREDMETI

ČAJNICI * ODVOJENI PREDMETI ZA ČAJ I KAFU

Nudimo veliki iabor porcelanskih komadnih predmeta od ruskih proizvodaca - fabrika Imperial Porcelain iz Sankt Peterburga (ranije poznata kao Lomonosovska ili Leningradska), Porcelanska fabrika Dulevo blizu Moskve (ranije poznata kao Kuznecov porcelan), porcelan u brendu Gzelj (Gzhel) od kobalta.

Imamo u ponudi veliki izbor porcelanskih predmeta na komad, cajnici, postolja za jaja, posuda za secer i mleko, cinije za salatu, tanjiri za posluzivanje, cinije za supu, supijere, porcelanske daske za secenje i posluzivanje, veliki tanjri za kolaci i tortu, velikik oval i okrugli tanjri za jelo, case za rakiju i votku, cinije za bombone i dzemu. 

Porcelanski predmeti izradeni su u razlicitom obliku i dezenu - naprimer u skroz belom boju sa pozlatom,  u Ruskom stilu, u najpoznatom dezenu "Kobalt Mreza" od kobalta i zlata.

Svi stvari od klasicnog tvrdog porcelana i od tankog providnog porcelana "bone china porcelain".

Veliki izbor poklona za nju i njega, pokloni za Uskrs, Novu godinu i Bozic, za rodjendan, svadbu i vencanje, pokloni za Slavu.

Ruski Porcelan - najbolji poklon za vas i vašu porodicu, prijatelje, vašu kucu, kao i za vaš biznis!

ČAJNICI * ODVOJENI PREDMETI ZA ČAJ I KAFU * TEA & COFFEE POTS * ЧАЙНИКИ PREDMETI ZA DZEM, BOMBONE, KOLACE, RAKIJU I VINO, ZA JELO