Posted on

POKLON ZA MLADENCE

solja-sa -tacnomSta pokloniti za mladence? * Ideje za poklon mladencima * Svadbeni pokloni za mladence

Ako razmišljate o tome šta biste mogli da poklonite mladencima, možda će Vam naši predlozi pomoći u odluci koji bi im poklon najviše odgovarao.

Šta pokloniti za svadbu? Najmoderniji savremeni poklon se zove ”koverta”. Zbog čega vi ne biste bili originalniji od toga? Mladenci nikada neće zaboraviti onoga ko ih je iznenadio i usrećio. Učestvujte u njihovoj sreći. Pokažite da se radujete zbog njih!

Nudimo Vam najoriginalni i pravi pokloni za mladence – fini Ruski porcelan. U ponudi za svadbu i vencanje imamo veliki izbor prelepih porcelanskih stvara – komplet solje sa tacnom, kompleti od tri stvari – soljica, tacna i tanjiric za kolaci, komplet setovi za caj i kafu za 6 osoba, servisi za rucavanje, stvari za enterijer – vaze, ukrasni tanjiri, kutjice za nakit.

Svi porcelanski stvari izradeni od klasicnog tvrdog porcelana (hard porcelain) i tankog providnog laganog porcelana (bone china porcelain).

U ponudi predstavljamo predmeti od fabrike porcelana u Sankt Peterburgu IMPERIAL PORCELAIN, fabrike porcelana iz Moskve DULEVO (Kuznecov farfor).

Dobrodosli u nas Salon Ruskog porcelana za poklonima za mladence!