PORCELAN

ŠOLJE SA TACNOM

ČAJNICI I PREDMETI

SETOVI OD 3 STVARI

Šolje sa tacnima za čaj i kafu od tradicionalnog klasicnog porcelana i tankog providnog porcelana "bone china". Razliciti oblici i dezeni. Ručno oslikano, sa pozlatom i kobaltom.

Čajnici i odvojeni predmeti za caj, kafu, rucavanje od tradicionalnog klasicnog porcelana i tankog providnog "bone china" porcelana. Čajnici za kafu i čaj, tanjiri za desert, tanjiri za kolaci, case za rakiju. 

Setovi za caj i kafu od tri stvari (u kompletu ide šolja, tacna, tanjiris za kolaci) od tradicionalnog i tankog porcelana "bone china". Ručnooslikano, sa pozlatom i kobaltom.

SETOVI ZA CAJ I KAFU

SERVISI ZA RUCAVANJE

STVARI ZA ENTERIJER

Setovi za kafu i caj od klasicnog tvrdog i tankog providnog "bone china" porcelana. Veliki izbor servisa za kafu i caj za 6 osoba razlicitog oblika i dezena za svaki ukus.

Servisi za rucavanje od klasicnog tvrdog porcelana. Veliki izbor kompleta za rucavanje za 6 i 12 i vise osoba razlicitog oblika i dezena. Za komleti za 6 osoba moze kupiti dodatni predmeti na komad - duboki, plitki i desertni tanjiri, cinije za salatu, veliki okrugli i oval tanjiri za posluzivanje, supijere i mnogo drugo.

Stvari za enterijer od tradicionog klasicnog i tankog porcelana. Vaze, pepeljare, ukrasna i uskršnja jaja, ukrasni tanjri, kutijice za nakit, tanjirici za sitno i nakit, postolja za jaja.

KOBALT MREZA

RUSKI STIL

SKULPTURE I FIGURICE

Tradicionalni klasicni i tanki porcelan "bone china" u stilu "Kobalt Mreza". Solje sa tacnom, setovi za čaj, kafu, ručavanje, veliki solje, tanjiri, kutije za nakit, uskrsnja jaja, vaze za cvece, cajnici, posuda za secer, cinije za dzemu i mnogo drugo.

Tradicionalni klasicni porcelan u Ruskom stilu. Solje sa tacnom, setovi za čaj, kafu, ručavanje, veliki solje, tanjiri, kutije za nakit, uskrsnja jaja, vaze za cvece, cajnici, posuda za secer, cinije i mnogo drugo.

Skulpture i figure od tradicionalnog tvrdog klasicnog porcelana. Porcelanski pasovi, macke, jez, konj, lisica, veverica, medved, jelen, kornjaca, ptice, kuca.

NOVA GODINA I BOZIC

USKRS

CESKI PORCELAN

Pokloni od Ruskog porcelana za Novu Godinu i Bozicne praznike.

Pokloni za Uskrs od Ruskog porcelana. Uskrsnja jaja, tanjiri, kutije, solje sa tacnom, servisi, figurice, tanjirici za sitno.

Kvalitetni ceski porcelan. Ceska fabrika porcelana THUN 1794 – porcelansko posuđe za kućnu upotrebu sa tradicijom od 220 godina. 

Servisi za rucavanje za 6 i 12 osoba, predmeti na komad, servisi za caj i kafu.


RUSKI PORCELAN * RUSSIAN PORCELAIN * РУССКИЙ ФАРФОР

Ruski porcelan u Beogradu * Prodaja ruskog porcelana u Srbiji i na Balkanu * Prodaja ruskih proizvoda u Srbiji * Ruski proizvod u Beogradu * Pokloni od ruskog porcelana * Lomonosovski porcelan * Porculan * Gift shop Beograd

Imperial Porcelain, ranije poznat kao Lenjingradska ili Lomonosovska Fabrika porcelana, jedan je od retkih u svetu i jedinstven proizvođač luksuznog porcelana u Rusiji, zasnovan na posebnoj tehnologiji delikatnog oslikavanja rukom.

Najpoznatija ruska fabrika porcelana postoji već  više od 270 godina, a njeni proizvodi neraskidivo su povezani sa istorijom Rusije. Porcelan ove fabriki nalazi se u kolekcijama velikih muzeja širom sveta. Za mnoge kolekcionare stvar je prestiža (takmiče se na prestižnom Sotbiju i Kristiju) da postanu vlasnici jedinstvenih komada iz kolekcije Imperial Porcelana.

Ruski Imperial Porcelan je Vaš najbolji poklon za za svaku priliku.

Imperial Porcelain iz Rusije možete kupiti u Beogradu, u TC 'Millennium', ili preko interneta u našoj onlajn prodavnici preko koje mozete naručiti neke od tradicionalnih i ekskluzivnih artikala iz kataloga sa isporukom na vasu adresu.

U nonudi imamo i drugih kvalitetnih i poznatjih proizvodavaca ruskog porcelana - Porcelanska fabrika Dulevo, porcelan u brendu Gzelj od kobalta.

Imamo u ponudi veliki izbor porcelanskih solja na komad, kompleti za caj i kafu od 2 stvari (solja sa tacnom) i od 3 stvari (solja, tacna i tanjiric za kolaci), veliki solje za caj i belu kafu, komplet servisi za caj, kafu i rucavanje za 6 i 12 osoba, pojedinacni porcelanski predmeti za posluzivanje, stvari za enterijer, pokloni za Uskrs, Novu godinu i Bozic, za rodjendan, svadbu i vencanje, pokloni za Slavu.

Ruski Porcelan - najbolji poklon za vas i vašu porodicu, prijatelje, vašu kucu, kao i za vaš biznis!